Werkwijze

Yes, je hebt een afspraak geboekt bij Marobe en je komt langs voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee vertel je over de ideeën die je hebt opgedaan en misschien heb je een klein moodboard paraat. Ondertussen luister ik, kijk mee en maak aantekeningen en schetsen. Om het model te bepalen kunnen we een aantal basismodellen passen. Hierdoor wordt duidelijk of datgene wat je in je hoofd hebt ook bij je past.

Zie je het al voor je en ben je net zo enthousiast als ik? Dan gaan we ervoor! Dan neem ik je maten op en werken we toe naar een eerste pasafspraak.

Het doorpassen kan beginnen. Voorafgaand heb ik patronen getekend op basis van jouw maten en wensen. Hiervan heb ik vervolgens een proefmodel gemaakt in ongebleekte katoen. Voor jou een bijzonder voorproefje van hoe je jurk gaat worden.

En ideaal voor mij, want zo kan ik een perfect passend lijfje maken. Na de eerste doorpas volgen er nog twee of drie pasmomenten. Tijdens deze sessies zal je jurk in de originele stof worden gemaakt.

Hierdoor kom je steeds een stapje dichter bij jouw droomjurk.

De laatste doorpas is een feest. Tijdens deze passessie kleden we je helemaal aan zodat je jezelf in je eigen ontworpen jurk kunt zien voor je gaat trouwen.

Neem dus zeker je mooie hakken mee en probeer je proefkapsel voorafgaand aan de laatste doorpas te plannen.

Ik let op de details en zorg ervoor dat je jurk op tijd klaar hangt voor het ophaalmoment.

Na de passessies plannen we een ophaalmoment in, dit doen we een aantal dagen voor jullie grote dag. Ik zorg ervoor dat je jurk bruiloftproof klaar hangt en met jou mee naar huis kan. Jullie feest kan beginnen en jij zult stralen in je eigen ontworpen trouwjurk!

Let’s get married!

Prijzen

Iedere bruid is anders en elke bruid is uniek. Dat geldt ook voor elke jurk die wordt vervaardigd in het atelier van Marobe. Deze zijn allemaal origineel en worden op maat gemaakt. Om overproductie te voorkomen, worden de meeste stoffen speciaal per klant besteld. De prijs van je jurk is dan ook afhankelijk van het soort model en de stofkeuze. Bij Marobe starten de prijzen vanaf €2499,-. Kijk jij ernaar uit om je droomjurk te ontwerpen? Mathilde helpt je graag!

Scroll naar boven